-
آزمایش تعیین تقلبات چای با روش بیوتکنولوژیکی
-
-
-
-
-
انتخاب ادويه مناسب براي غذا (سال 1393)
-
-
پاک کن و بسته بندی ماهی تازه
-
-
تزئین کننده کیک (1392)
-
تکنیسین آزمایشگاه کارخانه تولید آبمیوه
-
-
تهیه سینی اردور ( سال 1394)
-
-
تهیه نان خرمایی
-
تهیه نوشیدنی ها ( سال 1394)
-
-
-
تولیدکننده خانگی اسانس و عرقیات گیاهی
-
-
حلوا پز سنتي آذربايجان شرقي (سال 1393)
-
-
-
فتيرپزي سنتی اراک
-
-
-
فربان پایه-فردار پایه (سال 1392)
-
فروشنده قنادي (سال 1393)
-
-
-
-
-
-
-
كنترل بهداشت و ايمني در واحد غذا و نوشيدني (سال1393)
-
-
کیک پز بدون فر (سال 1393)
-
-
-
-
مديريت فرآوري سويا
|