شعار سال
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
  1. آزمایش تعیین تقلبات چای با روش بیوتکنولوژیکی
  2. انتخاب ادويه مناسب براي غذا (سال 1393)
  3.  پاک کن و بسته بندی ماهی تازه
  4. تزئین کننده کیک (1392)
  5. تکنیسین آزمایشگاه کارخانه تولید آبمیوه
  6. تهیه سینی اردور ( سال 1394)
  7. تهیه نان خرمایی
  8. تهیه نوشیدنی ها ( سال 1394)
  9. تولیدکننده خانگی اسانس و عرقیات گیاهی 
  10. حلوا پز سنتي آذربايجان شرقي (سال 1393)
  11. فتيرپزي سنتی اراک
  12. فربان پایه-فردار پایه (سال 1392)
  13. فروشنده قنادي (سال 1393)
  14. كنترل بهداشت و ايمني در واحد غذا و نوشيدني (سال1393)
  15. کیک پز بدون فر (سال 1393)
  16. مديريت فرآوري سويا

 

  1. آزمایش تعیین تقلبات چای با روش بیوتکنولوژیکی
  2. انتخاب ادويه مناسب براي غذا (سال 1393)
  3.  پاک کن و بسته بندی ماهی تازه
  4. تزئین کننده کیک (1392)
  5. تکنیسین آزمایشگاه کارخانه تولید آبمیوه
  6. تهیه سینی اردور ( سال 1394)
  7. تهیه نان خرمایی
  8. تهیه نوشیدنی ها ( سال 1394)
  9. تولیدکننده خانگی اسانس و عرقیات گیاهی 
  10. حلوا پز سنتي آذربايجان شرقي (سال 1393)
  11. فتيرپزي سنتی اراک
  12. فربان پایه-فردار پایه (سال 1392)
  13. فروشنده قنادي (سال 1393)
  14. كنترل بهداشت و ايمني در واحد غذا و نوشيدني (سال1393)
  15. کیک پز بدون فر (سال 1393)
  16. مديريت فرآوري سويا

 

سایر پیوندها
تنظیمات قالب